Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Naon anu kedah dilakukeun upami kinerja mesin karton turun

Mesin karton mangrupikeun mesin kalayan performa sareng kualitas anu saé pisan. Pamakeanana henteu teratur, kagagalan ngajaga waktos, sareng sajabana sadayana nyababkeun atanapi pangaruh yén mesin karton henteu tiasa jalan normal. Pikeun tiasa ngoperasikeun mesin karton sacara tetep pikeun waktos anu lami, perlu nguatkeun pangropéa na.

Nalika ngagunakeun mesin karton jenis ieu, éfisiénsi damel sering henteu tinggi kusabab operasi anu teu leres. Dinten ayeuna, kuring hoyong ngenalkeun ka anjeun kumaha cara ngagunakeun mesin karton.

1. Sateuacan dianggo, sadayana kedah ngadamel persiapan anu relevan. Pariksa naha sadaya alat kaamanan parantos leres ngonpigurasi sareng disaluyukeun, sareng ogé parios naha jumlah minyak pelumas sareng tekanan hawa aya dina kisaran anu parantos ditangtoskeun.

2. Hurungkeun kakuatan, tutup saklar otomatis dina kotak listrik, kakuatan dina layar toél, tampilan layar awal, hampang ketok titik naon waé dina layar awal, toél layar pikeun ngasupkeun antar muka pamilihan basa, hampang pencét pikeun dipaké basa pikeun nuliskeun antarbeungeut operasi.

3. Pencét tombol pompa minyak sareng sacara manual nambihan minyak pelumas sakitar 10 detik. Anjeun ogé kedah narik kaluar roda tangan sareng muterkeunana pikeun 3 dugi ka 4 siklus kerja numutkeun arah mesin. Nengetan operasi unggal bagian, teras pasangkeun kotak kertas sareng papan pangobatan, Manual, puterkeun roda tangan, sareng turutan operasi mesinna. Nengetan operasi unggal komponén dina waktos ieu, sareng saluyukeun dina waktosna upami diperyogikeun.


Pos waktos: Okt-21-2020
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05