Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Prospek pangwangunan hareup tina mesin pembungkus otomatis calakan

Sababaraha masalah anu aya di industri mesin pembungkus mesin karton nagara kuring kedah direngsekeun gancang-gancang. Dina raraga ngudag tingkat maju dunya gancang-gancang, masih seueur téknologi anu kedah dicandak ku mesin karton nagara kuring. Upami mesin bungkus tuang nagara kuring hoyong teras-terasan ningkatkeun efisiensi produksi, éta kedah ngaitkeun mesin bungkus sareng mesin produksi, teras-terasan nyingkat periode pangiriman, sareng ngirangan biaya peredaran prosés. Salaku tambahan, tingkat otomatisasi mesin karton kedah langkung ditingkatkeun teras-terasan ngirangan kagagalan.

Bungkusan pinter parantos nampi perhatian sareng pamekaran anu cekap di nagara maju, tapi di Cina, panilitian sareng pamekaran bungkusan pinter sareng panerapanna dina sagala rupa bidang masih kénéh mimiti. Tapi anjeunna ogé nunjukkeun yén ti sudut pandang anu sanés, sanaos aplikasi bungkusan pinter nagara kuring masih katinggaleun nagara maju, pasar bungkusan pinter nagara kuring gaduh margin kauntungan anu ageung ngantosan diketuk.

Kalayan kamekaran téknologi, intél parantos janten sagara biru pangwangunan pasar. Salaku industri matahari terbit, salami éta aya hubunganana sareng industri pinter, aranjeunna parantos kéngingkeun bungkus ageung. Dina waktos nalika tingkat kajadian insiden kaamanan pangan tetep luhur ku mesin karton otomatis, bungkusan pinter ogé parantos janten fokus pamekaran industri bungkusan. Kapangaruhan ku sababaraha faktor, pamekaran bungkusan pinter di Cina masih kénéh alit, sareng kakuatan panggerak pasar anu kuat diperyogikeun pikeun ngabantosan pamekaranana. Bungkusan pinter hartosna yén jalma parantos nambihan komponén téknis anu langkung énggal dina bungkusan ngalangkungan pamikiran inovatif, sahingga henteu ngan ukur fungsi dasar bungkus umum, tapi ogé sababaraha pasipatan khusus.

Sacara umum, nagara deungeun ngan ukur nganggo labél catetan sajarah suhu-waktos (TTI), labél indikator pertumbuhan mikroba (MGI) dina dahareun rangkep, labél indikator fotokromik, labél shock fisik, kabocoran, labél kontaminasi mikroba, sareng labél frékuénsi radio (RFID), labél DNA (asam deoxyribonucleic), sareng sajabana didefinisikeun salaku bungkusan pinter; sedengkeun bungkus suasana anu dirobih, bungkus antibakteri, bungkus adsorpsi vinil, bungkus nyerep oksigén, bungkus pemanasan / panerapan mandiri, bungkus adsorpsi bau, bungkus pelepasan aromatik, bungkus nyerep uap sareng sajabana didefinisikeun salaku bungkus fungsional.

Ayeuna, kaayaan kaamanan bungkusan tuangeun di nagara kuring masih parah pisan, kalayan kajadian kaamanan pangan ageung atanapi leutik kajadian unggal taun. Ku alatan éta, pasar bungkusan pinter kudu terus ngembangkeun sareng téknologi bungkusan pinter kedah teras-terasan ditingkatkeun pikeun mastikeun kasalametan pangan. Ayeuna, téknologi cerdas nagara kuring masih dina tingkat anu kawilang rendah, sareng masih aya celah anu ageung sareng téknologi canggih asing. Réalisasi téknologi calakan nagara kuring masih panjang.


Pos waktos: Okt-21-2020
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05