Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Kauntungannana bungkusan otomatis sareng mesin karton

1. Mesin bungkus sareng karton otomatis otomatis ngirangan biaya tanaga kerja sareng ngajaga kagancangan, presisi sareng stabilitas.
2. Ningkatkeun produktivitas tanaga gawé. Laju mesin karton otomatis langkung gancang tibatan bungkusan manual.
3. Upami bungkusan manual dianggo lami, éta pasti bakal ngalakukeun kasalahan sareng nyababkeun karugian anu teu perlu, anu tiasa dihindari pisan upami mesin bungkus dianggo. Sanaos mesin bungkus otomatis sanés 100% bébas-kasalahan, tingkat kasalahan pisan low.
4. bungkusan otomatis sareng mesin karton tiasa diwujudkeun ku panangan atanapi sesah pikeun dihontal. Kayaning bungkusan vakum, bungkus kembung, ngeusian isobaric, jsb.
5. Éta sacara efektif tiasa ngajamin kualitas bungkusan. Numutkeun sarat tina barang rangkep, tiasa aya setélan anu béda pikeun mastikeun kualitas saatos bungkus.
6. Umur jasa mesin bungkus umumna sakitar 6-10 taun sateuacanna, sareng hiji mesin bungkus tiasa ngagentos belasan pagawé pikeun waktos anu lami sareng padamelan anu luhur, anu tiasa ngahémat seueur biaya produksi pikeun perusahaan.
7. Éta pelindung pikeun awak pagawé, sapertos toksik, ngaganggu, radioaktif, sareng produk korosif. Upami bungkusan manual dianggo, éta pasti bakal nyababkeun awak pagawé kana waktos, sareng mesin bungkusan otomatis Éta tiasa dihindari.
Mesin bungkus otomatis sareng mesin karton janten langkung umum dina kahirupan urang. Langkung seueur perusahaan nganggo mesin bungkusan otomatis dina prosés produksi.


Pos waktos: Okt-21-2020
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05