Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

HTH-120T Mesin Cartoning Tuang Otomatis

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Pedaran Umum
Mesin ieu produk téknologi luhur ngahijikeun tina pneumatik-poto-elektro-montir. Éta cocog pikeun ngalebetkeun jaringan, produk dibungkus bantal, produk farmasi sareng bungkus anu sami kana kadaharan dina karton dina kisaran. Mesin bérés dijalankeun ku séri poto-elektro controller pikeun ngajantenkeun stabilitas mesin sareng ngajamin kualitas pengepakan. Éta kalebet nyeuseup kanton sareng kabuka, produk dilebetkeun, nyetak nomer angkatan, nyégél karton nganggo tuck-in atanapi alat lem lééh panas.

sdawf

Data Téknis

Beurat & Diménsi
Jenis HTH-120T
Diménsi dina mm 4200 × 1350 × 1900 (L × W × H)
Beurat dina kg 1500KG
Kaluaran & Laju
Laju produksi stabil 45-75cartons / mnt
Karton
Grammage Antara (250-450) g ​​/ m2 
Kisaran ukuran kotak (30-300) * (30-150) * (12-60) mm
Catu daya standar 400V / 50Hz tilu fase (Tiasa disaluyukeun
Konsumsi listrik di KW 1,5kw
Konsumsi hawa 120-160L / mnt
Tekanan hawa dikomprés 0,5-0.8MPa
Ribut < 80 dB

Aplikasi:
Mesin HTH-120T ieu mangrupikeun Mesin Cartoning Motion Continuous panggancangna di perusahaan urang. Éta cocog pikeun farmasi, tuangeun, bahan kimia rumah tangga, perangkat keras sareng industri listrik pikeun bungkus leuleuy, masker pameunteu. botol, kantong, bokor, bungkus bantal, odol, jst.

120T lan1
120T-lan-22

Konfigurasi Detil

zzz

Sabuk kaluaran

xxx

Lebar ngarobih bagian

ccc

Slot Produk

vvv

Novel nyeuseup

bbb

Folder

nnn

Ranté Gir

mmm

Layar Sentuh PLC (SIEMENS / Jérman)

aaa

Layar Sentuh PLC (SIEMENS / Jérman)

sss

Conveyor nyoco

ddd

Pusher

fff

Ngalebetkeun alat kotak

ggg

Ngasuh kotak

jjj

Jarak tepat tampilan digital

kkk

Sensor anu tepat pikeun ngendalikeun panolak

4. Daptar Komponén

NO

Nami

Model na Spésifikasi

Tempat Asal atanapi Brand

Qty

1

PLC

LP1E-30DR-D

Jérman SIEMENS

1

2

Modul PLC ngalegaan

DVP16SP11R

 

1

3

Coder

E6B2-CWZ6C

 

1

4

Layar cabak

MP5-SQ000 B1

 

1

5

Parobih Frékuénsi

3G3CV-A4015

 

1

6

Sensor

E3Z-D61

 

1

7

Motor Utama

CH-1500-10S 1.5KW

Taiwan

1

8

Motor servo

0,4KW

Taiwan

1

10

Tombol

XB2

Perancis Schneider

3

11

Tombol Eureun Darurat

ZB2 BC4D

 

1

12

Serat optik

GTE6-N1212

Jérman SAKIT

1

13

Kontaktor AC

LC1E3210M5N

Jérman Siemens

1

14

Ngalihkeun Daya

S-100-24

Taiwan

1

15

generator vakum

ZH20DS-01-04-04

Jepang SMC

2

16

Relay panengah  

ARM2F

Jepang Omron

4

17

Ngalihkeun Deukeutna

TL-Q5MC1-Z

Jepang Omron

3

18

Saklar hawa

3P32A  

 1P6A

Koréa LG

Masing-masing 1

Bengkel kami

bvc
cvb
asd
dsa

Pangiriman

qqewr
rrqww
qwee
wweq
eewq

Klién kami

1233
1234
12344
123444

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05