Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

HTH-120G Mesin Otomatis Cartoning gancang Otomatis

Pedaran pondok:

Kartoner kecepatan luhur HTH-120G mangrupikeun mesin karton otomatis otomatis anu tiasa ngajalankeun kecepatan-gancang dina modeu kontinyu. Mesin bungkus ieu dioperasikeun kalayan stabilitas tinggi sareng bungkus 150 karton per menit, nyaéta 2-3 kali langkung gancang tibatan karton biasa. Mesin kami épisién pisan. Bungkusan réngsé dina prosés anu ajeg, sedengkeun noise sareng beban diminimalkeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Pedaran Umum

Kartoner kecepatan luhur HTH-120G mangrupikeun mesin karton otomatis otomatis anu tiasa ngajalankeun kecepatan-gancang dina modeu kontinyu. Mesin bungkus ieu dioperasikeun kalayan stabilitas tinggi sareng bungkus 150 karton per menit, nyaéta 2-3 kali langkung gancang tibatan karton biasa. Mesin kami épisién pisan. Bungkusan réngsé dina prosés anu ajeg, sedengkeun noise sareng beban diminimalkeun.

Mesin Cartoning nyoko kana desain struktural anu ditunda. Éta ngagaduhan desain kompak anu inovatif kalayan aksés pangropéa anu merenah, ngamungkinkeun operator pikeun ngadeukeutan peralatan anu gampang sareng bersih atanapi ngagentos komponén. Struktur anu ditunda tina sakabeh mesin ngamungkinkeun runtah murag kana unit koleksi di handap, janten gampang dijaga tetep bersih. Sakabeh mesin didamel tina stainless steel sareng ngagaduhan sirkuit katutup sareng struktur jalur gas. Alat nyetir perenahna di tukang sareng lengkep kabuka dina sisi operator, anu cocog sareng standar GMP.

Gambar mesin

1
1

Data Téknis

Beurat & Diménsi
Modél HTH-120G
Diménsi dina mm 5713 × 1350 × 1900 (L × W × H)
Beurat dina kg 2000KG
Kaluaran & Laju
Laju produksi stabil 120-170 karton / mnt (gumantung kana produk)
Karton
Grammage Antara (250-450) g ​​/ m2  (numutkeun dimensi na)
Kisaran ukuran kotak (100-250) mm × (60-130) mm × (20-70) mm(Ukuran khusus tiasa disesuaikan)
Catu daya standar 380V / 50Hz (Tiasa dirarancang numutkeun standar standar countryelectric klien)
Konsumsi listrik di KW 1,5kw
Konsumsi hawa 20m³ / h
Tekanan hawa dikomprés 0,5-0.8MPa
Ribut < 80 dB

Fitur

* HTH-120G Cartoner ngalaksanakeun bungkusan dina modeu kontinyu sareng otomatis-otomatis kalayan kecepatan luhur sareng téknologi canggih.

* Sabuk Conveyor Carton Loader panjangna 1600mm, ngahémat waktos nempatkeun karton.

* Panutupna didamel tina 304 stainless steel ku panto pelindung kaca tempered alloy aluminium.

* Mesinna ngagaduhan antarmuka lalaki-mesin pikeun nyaluyukeun unggal léngkah kalayan merenah. Éta ngagaduhan fungsi monitoring statistik sareng bakal nembongkeun kasalahan nalika disada alarm.

* Sistem pelacak PLC sareng elektro-optik dilarapkeun pikeun ngawas prosés bungkusan. Mesin bakal ngingetkeun pangguna ngeunaan kasalahan sapertos nalika alat-alatna teu seueur karton atanapi upami aya macét kertas. Nalika masalah sapertos kitu, alarm bakal disada pikeun ngingetkeun operator. Jumlah produk karton ditampilkeun dina sistem ieu.

* Mesin bungkus ngadopsi sababaraha alat panyalindungan mékanis sareng otomatis overload anu dipercaya, anu ngaktipkeun mesin ngajaga nyalira sareng nyingkahan karusakan nalika dioperasikeun.

* Nalika ngarobih barang-barang, teu kedah ngagentos bagian-bagianna, tiasa dirobih langsung ngalangkungan mékanisme penyesuaian. Bagian pangaluyuan ditancebkeun sareng setél anu tiasa diatur ku gagangna, anu gampang dioperasikeun sareng tiasa disaluyukeun tanpa alat.

Bagan alur kerja mesin

2

Mesin Bagian Rinci

1

Gudang bahan

2

Gudang kotak

3

Gudang kotak

4

Alat tilepan basa

5

Sirah semprot sirah

6

Sabuk kaluaran produk

7

Mékanisme rod dorong

8

Konfigurasi kotak listrik

9

Alarm

10

Garis Reducer sareng Air

11

Kotak gear transmisi

12

Poto mesin

Konfigurasi Detil

NO

Nami

Model na Spésifikasi

Tempat Asal atanapi Brand

Qty

1

PLC

CPIE-N30DT-D

Jepang Omron

1

2

Modul PLC ngalegaan

CPIE-C1F11

 

1

3

Layar cabak

NB7W-TWOOB

 

1

4

Inverter

3G3JZ-A4015

 

1

5

Saklar caket

TL-Q5MC1

 

2

6

Encoder

B-ZSP3806E2C

 

1

7

Relay panengah

ARM2F

 

2

8

Ngalihkeun Deukeutna

TL-Q5MC1-Z

 

2

10

Tombol

XB2

Perancis Schneider

3

11

Tombol Eureun Darurat

ZB2 BC4D

 

1

12

Saklar hawa

3P32A 1P10A

 

Masing-masing 1

13

Kontaktor AC

LC1E3210M5N

 

1

14

Motor Utama

CH-1500-10S 1.5KW

Taiwan CPG

1

15

Motor servo

0,4KW

 

1

16

 Cakram nguseup

VF-30

Koréa

2

17

generator vakum

ABM20-C

Jepang SMC

1

18

Panutup

Beusi sténless

Shanghai

1

Mesin lem panas lebur tina ROBATECH

121 (1)
121 (2)
121 (3)
121 (4)
121 (5)

Bengkel kami

1 (1)
1 (2)

Kanggo diajar langkung seueur ngeunaan mesin sareng pabrik kami, buka youtube kami pikeun ningali. Punten Chekc video pabrik kami:  https://youtu.be/ofDv6n86l9U

1 (3)
1 (4)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05