Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Mesin Cartoning kotak

  • HTH-120G Fully Automatic High speed Cartoning Machine

    HTH-120G Mesin Otomatis Cartoning gancang Otomatis

    Kartoner kecepatan luhur HTH-120G mangrupikeun mesin karton otomatis otomatis anu tiasa ngajalankeun kecepatan-gancang dina modeu kontinyu. Mesin bungkus ieu dioperasikeun kalayan stabilitas tinggi sareng bungkus 150 karton per menit, nyaéta 2-3 kali langkung gancang tibatan karton biasa. Mesin kami épisién pisan. Bungkusan réngsé dina prosés anu ajeg, sedengkeun noise sareng beban diminimalkeun.
  • HTH-120T Fully Automatic Food Cartoning Machine

    HTH-120T Mesin Cartoning Tuang Otomatis

    Pedaran produk Pedaran Umum Mesin ieu mangrupikeun produk téknologi luhur ngahijikeun tina pneumatik-poto-elektro-mekanik. Éta cocog pikeun ngalebetkeun jaringan, produk dibungkus bantal, produk farmasi sareng bungkus anu sami kana kadaharan dina karton dina kisaran. Mesin bérés dijalankeun ku séri poto-elektro controller pikeun ngajantenkeun stabilitas mesin sareng ngajamin kualitas pengepakan. Éta kalebet nyusu kanton sareng kabuka, produk dilebetkeun, nyetak nomer angkatan, nyégél karton sareng ...
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05