Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Tentang Kami

Ruian Honetop Machines Co., Ltd.

Mesin HONETOP ngagaduhan 14 taun pangalaman ti saprak 2002 dina garis bungkusan. Kami nyayogikeun solusi bungkusan anu suksés pikeun sadaya jinis produk dina kotak karton sareng bungkus kantong. Kayaning mesin karton otomatis, mesin bungkus kotak karton tuang, mesin bungkus kotak karton tisu kertas, mesin karton bantalan, mesin karton bohlam, bantalan ngeusian sareng mesin karton sealing, kartoner kanggo bokor, sachet, botol, tabung, iteuk ... Kami ogé gaduh mesin bungkus kantong, mesin pembuatan jarami kertas sareng sajabina.
Sistem kemasan desain khusus. Sambutan kontak sareng kami pikeun detil mesin. Perusahaan parantos lulus sertifikasi sistem mutu standar standar internasional ISO900, sertifikasi CE, sertifikasi UL. 95% mesin parantos diékspor ka 50 nagara, kalebet Amérika Serikat, Kanada, Chili, Méksiko, Spanyol, Dominica, Vénézuéla, Rusia, Turki, Maroko, Jamaika, Nikaragua, Kolombia, Wétan Tengah ... 
Kusabab aya konsép desain anu maju, kualitas produk anu hadé sareng jasa purna jual anu éfisién, parantos dijual di daérah ngagaduhan pangaruh anu saé, ogé ngagaduhan pujian pelanggan. 
Parantos "jaminan kualitas, palayanan profesional, kepuasan pelanggan" 

pikeun tujuan manajemén, pikeun "marahmay sareng kaadilan heula, kauntungan sékundér, dasar jasa" pikeun filsafat bisnis. Tetep sumanget perintis, inovasi pragmatis, sareng ngadamel produksi anu berkualitas, sahingga palanggan tiasa leres-leres nguntungkeun tina jasa kami.  

Budaya Perusahaan

Tim, inovasi, dédikasi, sareng integritas 'mangrupikeun syarat umum pikeun perusahaan sareng ogé pikeun unggal padamel. Kami tim sareng organisasi anu ngagaduhan tujuan. Kesatuan sareng pragmatisme mangrupikeun syarat dasar pikeun organisasi ieu, sedengkeun inovasi mangrupikeun Tujuan anu diusahakeun ku tim. Kusabab kitu, dina padamelan dasarna, urang kedah mikir ngeunaan hiji tempat, kerja keras dina hiji tempat, pulas kana tali, milarian bebeneran tina kanyataan, sareng ngalaksanakeun padamelan turun ka bumi. Ngaliwatan diajar sareng sadar, "kami bakal ngalakukeun sagala rupa anu kondusif pikeun pamekaran perusahaan, sagala hal anu kondusif pikeun persatuan perusahaan, sareng sagala hal anu kondusif pikeun nambahan pendapatan sareng ngirangan pengeluaran" pikeun ngahontal jangka panjang perusahaan pamekaran.

Penghormatan Perusahaan

ct1
ct2
ct3
ct4
ct5
ct7
ct8
ct10
ct9
ct6
ct11

Mitra